Zóny neútočení

Permanentní zóny neútočení jsou pouze na mapách tvé vlastní firmy, v našem případě na 1-1 až 1-8 a to v blízkosti Teleportačních portálů a základen na 1-1 a 1-8. Pokud jste však napadeni již před vstupem do zóny neútočení, útok pokračuje i v zóně. Pokud sami zaútočíte, útok může být opětován. Takže pod palbou volte ústup k nejbližšímu portu, ne na základnu a ne k portu na PvP mapu.

Dočasné zóny neútočení se nachází u portů na mapách nepřátelských firem, které přímo sousedí s mapou tvé firmy (levý dolní na mapě EIC 2-3 = vede do pravého horního na 1-3 a levý horní na mapě VRU 3-4 = vede do levého dolního na 1-4). Ochrana trvá cca 20 vteřin. (Nejsem si jistý, jestli tyto dočasné zóny platí pro třetí firmu i na těchto spojnicích zbylých nepřátelských firem tedy mezi porty z 3-3 na 2-4.)

U portů na PvP mapách 4-1 až 4-4 zóny neútočení nejsou. To znamená, pokud jste pod útokem (v boji), nemůžete se portnout. Takže na těchto mapách máš jen dvě možnosti zachovat si čest. Čelit útoku svou střelbou, pokud si věříš a nebo to vzdát a nechat se sestřelit (neplýtvat municí, nemáš-li šanci :-)). Třetí možnost je nečestná, ale už jsem se s ní setkal. Tou možností je útěk a zničení v Zóně radiace, tedy za okrajem mapy. Vaše zničení se nepřipíše tomu, kdo na vás střílí. Zároveň se vám ale snižují body do hodnosti. A to se nevyplatí :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat