Zaměření cíle

Dost hráčů podle mě nepochopilo, čí je cíl, na který střílí. Kolem zaměřeného cíle je přerušovaný kruh, který oznamuje, že je cíl zaměřen. Jde o to ale kým.
***
Na prvním obrázku je Mordon, který zatím nepatří nikomu, můžete do něj střílet.
***
Na druhém obrázku je vámi zaměřený Mordon, po jehož sestřelení obdržíte, Body zkušenosti, Kredity, Uridium, Čest a Cargo box bude hned označen jako váš. Zaměřovací kruh a název soupeře je Červený.
***
Třetí obrázek znázorňujě cíl, který patří jinému útočníkovi. Kruh kolem Mordona je bílý (šedivý) stejně jako jeho název. Pokud do něj budete střílet, pomůžete tomu, kdo do něj zaútočil před vámi.
***
Někdy se stane, že na soupeře kliknete, kruh je červený, ale název soupeře zůstane šedivý. V tom případě cíl nepřipadne vám. Také se může stát, že se po útoku, kdy se cíl zlomek vteřiny tváří jako váš, najednou změní do šediva. To je podle mě způsobeno rozdílným připojením a v reálu už byl cíl napaden, i když vy jste to neviděli.
***
Pokud vidíte, že na nějakého vetřelce útočí spojenec (zelený tag klubu), nebo člen našeho klubu, pomozte mu. Především u slabší lodě spojence a síly NPC, na kterého útočí. U silnějších NPC na nižších mapách ale pozor. Nezkušení hráči občas střílí už na zaměřeného protivníka. Prostě je to na každém z vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat